Om TECHRAS Nano

Specialist i nanoboble teknologi

TECHRAS Nano er et selvstændigt firma, der blev stiftet i februar 2022. Idéen til stiftelsen af TECHRAS Nano blev til under coronapandemien i 2020, hvor nanobobleteknologiens mange muligheder blev afdækket i samarbejde med firmaet TECHRAS Miljø.

TECHRAS Nano forhandler nanoboblegeneratorer fra verdens førende producent, MOLEAER. MOLEAER har det bredeste produktprogram på markedet, samt uvildig validering af produktionen af nanobobler (udført af University of California, USA).

TECHRAS Nano tilbyder komplette løsninger indenfor nanobobleteknologi til forsyninger og industri. I samarbejde med MOLEAER rådgiver vi om og dimensionerer anlæg, så vores kunder sikres den bedste løsning. Service tilbydes i samarbejde med TECHRAS Miljø.

Nanobobler, der er en kemifri teknologi, har en gavnlig effekt på et væld af applikationer. Et par eksempler er reduktion af lugtgener fra primærtanke, reduktion af hæmmende overfladeaktive stoffer, forbedring af separationseffektiviteten i flotationsanlæg, samt oprensning af søer