Pumpestationer og ledningsnet

Svovlbrinte bekæmpelse

Lugt bekæmpelse

Et usikkert klima har behov for sikker og fleksibel tilgang til vandets infrastruktur. Pumpestationer og
ledningsnettet har stor betydning for korrekt afvanding af befolkede områder, så at fremtidssikre dine store
anlægsinstallation er en besparelse for jeres borgere.

I tæt befolkede områder kan infrastrukturen give gener for nær borgere, lugten fra svovlbrinte er en gene,
derfor er en sikring af lugt og svovlbrinte dannelse en god investering i fremtiden

Svovlbrinte bekæmpelse

Svovlbrinte udgør en trussel mod alle betonkonstruktioner, da svovlbrinten på betonoverflader omdannes til svovlsyre, som stille – men ganske sikkert – nedbryder overfladen. For ikke at nævne de store problemer med lugtgener, som svovlbrinte skaber for naboer og det farlige arbejdsmiljø, det medfører for driftsmedarbejderne.

For at beskytte jeres kloakering og trykledninger kan man via en komplet løsning fra TechRas Nano til sætte små nanobobler som der sørger for at holde korrekt pH og redox værdier sådan at svovlbrinte processen
ikke sker.

TechRas nano løsningen er med en Moleaer enhed der suger råspildevand opforbi og tilsætter meget små bobler i nano størrelse. Disse Nanobobler kan ikke stige op af væskefasen og bliver liggende i flere uger i vandet indtil brugt eller næste regnskyl kommer. Med sikre målinger vil systemet automatisk korrekt dosere miljøvenlige og kemifrie nanobobler til spildevandet. Så kan du beskytte levetiden på din beton på
en miljø rigtig måde og spare hvad der svare til 1 tons CO2 i kemi eller hvad der svare til 5 tons spiseklar kartofler.

Lugt bekæmpelse

Lugt gener fra pumpestationen kan blive et stort problem da mange forsyninger, da installationerne skal være tæt på den voksende boligmasse. Klager fra borgere omkring pumpestationer, skal tages alvorligt og i værste tilfælde være en bekostelig affære.

Nanobobbel teknologien som Moleaer tilbyder kan elleminere disse lugt gener, det sker da nanoboblerne sørger for at svovlbrinte gasser(H2S, rådenæg lugt) ikke har betingelserne til at gå på gasform. Nanoboblerne sænker oxidationspotentiale (redox potentialet) af spildevandet til et niveau som der stopper udviklingen af svovlbrinte(H2S).

Det gøres kun med atmosfærisk luft, som bliver reduceret til milliarder af så bobler i vandet, derved får man en kemifri og miljøvenlig måde til bekæmpelse.